Ad Code

Ketenangan Dengan Audio Samsung Galaxy Buds2

Mempraktikkan kesedaran atau seni ketenangan dalam persekitaran yang sesak pasti lebih mencabar daripada duduk sendirian di kediaman anda, jauh dari gangguan. Tetapi, dengan Galaxy Buds2 terbaru, yang dilengkapi dengan semua ciri kegemaran peminat Galaxy Buds, anda dapat memperoleh perhatian di mana sahaja anda pergi sekarang!

Sama ada anda berjalan di jalan, bersantai di kafe atau di tepi kolam renang, cara yang berkesan namun unik yang dapat anda lakukan untuk terus berwaspada di khalayak ramai adalah dengan sepenuhnya menikmati suara muzik yang berasal dari telinga telinga anda. Galaxy Buds2 dilengkapi dengan pembesar suara dua hala yang dinamik yang memberikan suara yang kaya dan seimbang. Oleh itu, mendengarkan muzik tanpa lirik di Galaxy Buds2 akan menjadi pengalaman menarik yang akan menarik anda ke audio, melegakan diri anda dan melegakan anda ke dalam perhatian penuh.

Ketenangan Dengan Audio Samsung Galaxy Buds2

Ketenangan Dengan Audio Samsung Galaxy Buds2

Audio Samsung Galaxy Buds2


Galaxy Buds2 dipertingkatkan dengan Pembatalan Kebisingan Aktif, yang merupakan ciri hebat untuk melepaskan diri dari gangguan dan mencari Zen di khalayak ramai. Ia dapat menyuarakan 98% kebisingan luaran, yang membolehkan anda menyelami kedamaian dalaman anda. Sekiranya anda lebih suka mengetahui persekitaran anda sambil memfokuskan muzik anda pada masa yang sama, anda boleh menyesuaikan tahap kawalan kelantangan Suara Ambient untuk memilih seberapa banyak persekitaran anda yang ingin anda dengar, dengan Galaxy Buds2.

Dikenali sebagai earbud paling ringan dan terkecil di seluruh siri Galaxy Buds, Galaxy Buds2 direka bentuk menjadi bentuk melengkung ikonik untuk dipasang dengan selamat dan selesa di telinga untuk dipakai sepanjang hari. Ia sangat selesa sehingga anda akan lupa bahawa ia berada di telinga anda. Selain itu, sekarang dengan ‘Earbud fit test’ yang baru di aplikasi Galaxy Wearable, di mana anda boleh mendapatkan yang paling sesuai untuk telinga anda, anda tidak perlu bimbang ia akan jatuh ketika anda tidak memperhatikannya.

Galaxy Buds2 memberikan gabungan kualiti suara yang hebat, pembatalan bunyi aktif, dan keselesaan yang selesa. Bersama-sama, mereka sempurna untuk membantu anda menemui ketenangan dan kejelasan mental ke mana sahaja anda pergi.

Jadi mengapa ragu-ragu? Jadikan mereka earbud wayarles pertama anda jika anda belum membelinya dan anda pasti akan gembira! Galaxy Buds2 dijual dengan harga runcit yang disyorkan RM499, dan tersedia dalam warna yang menakjubkan - Lavender, Olive, Graphite dan White. Dari 22 September hingga 31 Oktober 2021, beli Galaxy Buds2 untuk menikmati Penutup Tahan Air Galaxy Buds percuma bernilai RM99!

Untuk mengetahui ciri Galaxy Buds2 yang lebih menakjubkan, lawati Samsung Galaxy Buds2

Catat Ulasan

0 Ulasan