Ad Code

Hanya Yang Lengkap Vaksin Boleh Terbang Dengan AirAsia

Hanya Yang Lengkap Vaksin Boleh Terbang Dengan AirAsia. Bukan semua orang boleh menaiki penerbangan tambang rendah AirAsia ketika ini. Ini kerana, ia dibuat untuk memastikan semua penumpang didalam penerbangan ini bebas dari risiko jangkitan Covid-19.


Hanya Yang Lengkap Vaksin Boleh Terbang Dengan AirAsia


Makluman ini boleh di layari di pautan AirAsiaSuperApp Instagram.

In preparation for the full resumption of its domestic and subsequently international flight services, AirAsia Malaysia (flight code AK) has made it mandatory for only completely vaccinated adult guests to be allowed to board its flights, effective immediately. Guests under the age of 18 if unvaccinated or partially-vaccinated must be accompanied by fully-vaccinated parents or relatives.

Sebagai persediaan untuk penyambungan semula perkhidmatan penerbangan domestik dan antarabangsa, AirAsia Malaysia (kod penerbangan AK) telah mewajibkan hanya tetamu dewasa yang diberi vaksin sepenuhnya untuk dibenarkan menaiki penerbangannya, berkuat kuasa serta-merta. Tetamu di bawah usia 18 tahun jika tidak divaksinasi atau vaksinasi sebahagiannya mesti disertai oleh ibu bapa atau saudara-mara yang diberi vaksin sepenuhnya. 

Catat Ulasan

0 Ulasan